Initiere in programarea orientata pe obiecte din perspectiva c++ si java

scrisa de Dorin Bocu

Initiere in programarea orientata pe obiecte din perspectiva c++ si java de Dorin Bocu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Initiere in programarea orientata pe obiecte din perspectiva c++ si java 23 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Albastra
Autor (i): Dorin Bocu
Descriere: Programarea orientata pe obiecte este un "subiect” ajuns la maturitate din punct de vedere al intentiilor asumate, dar in continua prefacere din punct de vedere al transpunerii acestor intentii in practica. Din multimea limbajelor care sustin remarcabil acest stil de programare, in aceasta lucrare am folosit limbajele Java si C++, ca limbaje suport pentru introducerea conceptelor si principiilor findamentale pentru intelegerea corecta a noutatii pe care o reprezinta abordarea orientata pe obiecte in programare si in modelare in genere. Cunoscand, din experienta ca profesor, care sunt adevaratele "unde de soc” la contactul cu lumea orientarii pe obiecte, am insistat pe rolul important pe care il joaca intelegerea corecta a semanticii care se ascunde in spatele sintaxei care permite introducerea obiectelor in economia de resurse a unei aplicatii. Mai mult, am insitat si pe o serie de elemente care tin de pragmatica utilizarii paradigmei OO.
Aplicatiile introduse in lucrare au incercat sa dovedesaca, deopotriva, noutatea si utilitatea abordarii OO in munca de programare. Supusa schimbarilor in ceea ce priveste detaliile, programarea orientata pe obiecte poate fi inteleasa, in spiritul ei, parcurgand, cu motivatia necesara, aceasta lucrare. (205 pagini)


Carti similare cu Initiere in programarea orientata pe obiecte din perspectiva c++ si java

Power of multimedia communication

Power of multimedia...

de Titu I. Bajenescu

mai mult
Introducere in wap, wml si wmlscript

Introducere in wap,...

de Calin Ioan Acu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!