Dar Motan se joacă

scrisa de Cristina Andone

Dar Motan se joacă de Cristina Andone Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Cristina Andone
Numar de pagini: 40 pagini
ISBN: 978-606-43-1370-6
Anul aparitiei: 2022
Descriere: Dar Motan se joacă este prima carte de activități din seria DAR MOTAN, atât de îndrăgită de copii. Cei mici se vor distra, alături de simpaticul motan, cu ghicitori, colorat, desenat, vor călători în labirintul pisicesc, vor descoperi indicii și detalii, își vor pune mintea la contribuție pentru a găsi răspunsurile corecte. Nu lipsesc activitățile de gătit, grădinărit, modelat sau decupat. Dar Motan este un adevărat tovarăș de joacă, alături de care totul se transformă în ceva distractiv!

Ilustrațiile splendide, de Emi Balint, care însoțesc și animă povestea, adaugă încă un strop de umor și de culoare timpului petrecut împreună cu deja celebrul motan de librărie.


Carti similare cu Dar Motan se joacă

Domnul bliss

Domnul bliss

de J.R.R. Tolkien

mai mult
Coraline

Coraline

de Neil Gaiman

mai mult
Petronela Piure-de-Mere. Somnul vrăjit și tumultul pocnitorilor

Petronela...

de Sabine Städing

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!