Secretul fotografei franceze

scrisa de Natasha Lester

Secretul fotografei franceze de Natasha Lester Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Natasha Lester
Traducator (i): Mihaela Ioncelescu
Numar de pagini: 496 pagini
ISBN: 978-606-43-1297-6
Anul aparitiei: 2022
Descriere: 1942: Când cariera sa de fotomodel celebru este brusc întreruptă de începerea celui de-al Doilea Război Mondial, Jessica May devine ziaristă și fotografă pentru Vogue și pleacă în Europa să scrie despre conflagrație. Tânăra își găsește salvarea în compania celor trei prieteni ai săi: jurnalista Martha Gellhorn, care o încurajează să încalce toate regulile, parașutistul Dan Hallworth, care o ajută să scrie povești cu adevărat importante, și Victorine, o fetiță care a crescut într-un spital de campanie.

2005: Curatoarea australiană DʼArcy Hallworth este chemată la un superb chateau francez ca să arhiveze o faimoasă colecție de fotografii. Însă, adevăratul mister care îi poate schimba viața este identitatea persoanei din spatele camerei foto.

„O carte captivantă, care își va cuceri cititorii încă din prima pagină!“ - Publisher’s Weekly


Carti similare cu Secretul fotografei franceze

Se numea Sarah

Se numea Sarah

de Tatiana de Rosnay

mai mult
Anotimpul ploilor

Anotimpul ploilor

de Tatiana de Rosnay

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!