Librăria

scrisa de Penelope Fitzgerald

Librăria de Penelope Fitzgerald Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Penelope Fitzgerald
Traducator (i): Alexandru Macovescu
Numar de pagini: 152 pagini
ISBN: 978-606-43-1083-5
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Coasta sălbatică și bătută de vânturi a Sussexului, 1959. Florence Green, o văduvă plină de energie, primește o mică moștenire și hotărăște să riște totul ca să deschidă o librărie – singura de felul ei – în orașul Hardborough.

Când o afacere aparent sortită eșecului are un succes atât de mare, ea își atrage ostilitatea celorlalți vânzători din oraș. Și, fiindcă îndrăznește să le îmbogățească viețile vecinilor prin cărți, intră în conflict cu doamna Gamart, patroana artelor din partea locului. Un dușman redutabil, cu mănuși de catifea.

Dar un oraș fără o librărie nu e întotdeauna un oraș care-și dorește o librărie. Oare va reuși Florence să-și păstreze afacerea și să-și împlinească visul?

„Penelope Fitzgerald merită să se afle pe același raft cu cei mai buni scriitori englezi contemporani.“ - The Boston Globe

„Un clasic a cărui forță morală nu doar că rezistă în timp, dar pare din ce în ce mai actuală.“ - The New York Times


Carti similare cu Librăria

Valetul lambert si stapanii sai

Valetul lambert si...

de Francois Vallejo

mai mult
Ochiul

Ochiul

de Vladimir Nabokov

mai mult
Fericire

Fericire

de Aminatta Forna

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!