Cere-mi ce vrei și-ţi voi da! (volumul IV)

scrisa de Megan Maxwell

Cere-mi ce vrei și-ţi voi da! (volumul IV) de Megan Maxwell Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cere-mi ce vrei și-ţi voi da! (volumul IV) 47.76 lei *
Cere-mi ce vrei și-ţi voi da! (volumul IV) 55.52 lei *
Cere-mi ce vrei și-ţi voi da! (volumul IV) 59.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publisol
Autor (i): Megan Maxwell
Numar de pagini: 720 pagini
ISBN: 9786069515167
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Eric Zimmerman și Judith Flores își trăiesc în continuare viaţa fericită de familie, împreună cu cei trei copii ai lor. Departe de ochii lumii își continuă și viaţa lor amoroasă ceva mai specială, din care mai fac parte și alte persoane. Împreună iau toate deciziile, atât cele care ţin de viaţa familială, cât și de cea amoroasă.

Totul pare minunat, dar provocările își vor face în curând simţită prezenţa. Fiul lor adolescent începe să se răzvrătească, iar asta le pune la grea încercare relaţia familială. În viaţa profesională intervin noi schimbări, mai cu seamă în cea a lui Judith. Cât despre relaţia lor amoroasă ceva mai specială, aceasta va deveni și mai specială. O femeie din trecutul lui Eric va reveni, pentru noi intrigi, din care gelozia nu va lipsi.

Vor reuși cei doi soţi să își păstreze intactă minunata lor poveste de dragoste? În paralel vom afla noi și incitante lucruri despre cei doi prieteni intimi ai lui Eric și Judith. Mel și Björn vor avea parte de foarte multe schimbări în viaţa lor de cuplu încă necăsătorit.


Carti similare cu Cere-mi ce vrei și-ţi voi da! (volumul IV)

Regele havanei

Regele havanei

de Pedro Juan Gutierrez

mai mult
Nopti de cerneala

Nopti de cerneala

de Francoise Rey

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!