Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! (volumul III)

scrisa de Megan Maxwell

Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! (volumul III) de Megan Maxwell Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! (volumul III) 39.76 lei *
Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! (volumul III) 46.22 lei *
Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! (volumul III) 49.76 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publisol
Autor (i): Megan Maxwell
Traducator (i): Ana-Maria Nica
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 9786069498378
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Vârsta recomandată: 18+

După moartea tatălui său, omul de afaceri german Eric Zimmerman decide să meargă în Spania pentru a supraveghea operațiunile companiei Müller.
La sediul central din Madrid, se întâlnește cu Judith, o tânără strălucită și drăguță, care îl place imediat. Judith este sedusă de atențiile sale și este de acord să devină parte a jocurilor sale sexuale, pline de fantezie și erotism.
Relația se intensifică și Eric începe să se teamă că secretul lor va ieși la iveală, o revelație care va marca fie începutul, fie sfârșitul relației lor.

Volumul III:

Nisipurile fierbinţi din Caraibe... o lună de miere perfectă după o nuntă de vis. Eric și Judith își împlinesc toate fanteziile erotice în clipe încărcate de senzualitate. Asta nu înseamnă că gelozia și neîncrederea nu apar din când în când. Însă experienţele trăite împreună, chiar dacă uneori par să rănească, nu fac decât să le arate că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Și poate se va împlini și una dintre marile dorinţe ale lui Eric, aceea ca Judith să-i dăruiască un copil.


Carti similare cu Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! (volumul III)

Luni de fiere

Luni de fiere

de Pascal Bruckner

mai mult
Femei

Femei

de Charles Bukowski

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!