De la început

scrisa de Jean Hanff Korelitz

De la început de Jean Hanff Korelitz Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Litera
Autor (i): Jean Hanff Korelitz
Traducator (i): Călin Andrei Popa
Numar de pagini: 512 pagini
ISBN: 978-606-33-6301-6
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Grace Reinhart Sachs trăiește viața pe care și‑a dorit‑o întotdeauna, dedicată soțului ei, medic oncolog pediatru la un spital important, fiului lor, Henry, și pacienților pe care îi primește la cabinetul ei de psihoterapie. Grace este, de asemenea, autoarea cărții aflate în curs de publicare Ar fi trebuit să știi, un volum în care îndeamnă femeile să aibă încredere în intuiția lor și să acorde atenție primelor impresii în relațiile cu bărbații.

Cu câteva săptămâni înainte de apariția cărții, o prăpastie se deschide însă în viața lui Grace: o moarte violentă, un soț dispărut și, în locul unui bărbat pe care credea că îl cunoaște, doar un șir de revelații teribile. În urma acestui dezastru amplu mediatizat, îngrozită de felul în care ea însăși nu a reușit să‑și urmeze propriile sfaturi, Grace trebuie să construiască o nouă viață pentru ea și pentru copilul ei.

„Provoacă zeii cu trufie și siguranță de sine și ei ți‑o vor plăti cu o lovitură tragică neașteptată – asta aflăm din thrillerul alert al lui Jean Hanff Korelitz… Korelitz scrie într‑o manieră familiară și angajată despre straturi sociale în care puțini au acces, dar în care urâțenia e la tot pasul.“ - Vanity Fair

„Acest excelent thriller literar oferă detalii autentice dintr‑un Manhattan contemporan select… Un roman fascinant și seducător.“ - Publishers Weekly

„O analiză minuțioasă a claselor sociale superioare din Manhattan.“ - Vogue.com


Carti similare cu De la început

Memorialul cetatii

Memorialul cetatii

de Leon Iosif Grapini

mai mult
Variante la un autoportret

Variante la un...

de Norman Manea

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!