Unde sunt? > Acasa > Carti > Proza scurta > Kyparissia

Kyparissia

scrisa de Alexandra Niculescu

Kyparissia de Alexandra Niculescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Kyparissia 16.74 lei *
Kyparissia 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Alexandra Niculescu
Numar de pagini: 240 pagini
ISBN: 978-606-33-6614-7
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Proza scurtă a Alexandrei Niculescu construiește în primul rând senzații și stări. Atmosfera e urbană și de vacanță, cu personaje tinere care experimentează în interiorul relațiilor, călătoresc sau retrăiesc amintiri fermecătoare ale copilăriei. Pe parcursul povestirilor prinde contur Ava, un personaj-liant care se confesează cititorului într-un stil mai degrabă interiorizat, dar lejer și prietenos. Prin aglomerarea de detalii precis asamblate, povestirile compun în mod subtil, pe nesimțite, portretul câte unei stări – intens-pasionale sau, mai adesea, amestecate, de tranziție – privite cu luciditate și mereu cu umorul celui care zâmbește la propriile idealisme.

„Îmi plac cărțile care mă transformă din cititor în personaj. Așa mi s-a întâmplat cu povestirile Alexandrei Niculescu: am experimentat iubirea, suferința, bucuria filtrate prin stilul proaspăt al autoarei.“ - Marin Mălaicu-Hondrari


Carti similare cu Kyparissia

Viata face toti banii

Viata face toti banii

de Vlad A. Popescu

mai mult
Doamna cu ochelari

Doamna cu ochelari

de Sidonia Dragusanu

mai mult
Nesupusele (vol2)

Nesupusele (vol2)

de Cristina Andone, Adina Rosetti, Iulia Iordan

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!