Peste cinci ani

scrisa de Rebecca Serle

Peste cinci ani de Rebecca Serle Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Peste cinci ani 29.99 lei *
Peste cinci ani 39.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Rebecca Serle
Traducator (i): Alexandra Florescu
Numar de pagini: 240 pagini
ISBN: 978-606-43-0952-5
Anul aparitiei: 2020
Descriere: „Un roman inteligent și emoționant, genul pe care îl citești dintr-o suflare și pe care nu-l mai poți uita vreodată.“ - Chloe Benjamin

Avocată de success în Manhattan, Dannie Kohan are toată viața personală și profesională plănuită punct cu punct. În ziua când are un interviu pentru slujba vieții ei și când se logodește cu bărbatul perfect, crede că viața perfectă e pe cale să înceapă.

Dar, în aceeași seară, Dannie adoarme și se trezește în cu totul alt apartament, cu alt inel de logodnă pe deget și alături de un bărbat necunoscut. Pe ecranul televizorului vede data: 15 decembrie 2025. Cinci ani în viitor.

Visul atât de real o bântuie multă vreme, dar viața merge mai departe. Asta până când, peste patru ani și jumătate, bărbatul din vis apare la un colț de stradă.

Tu unde te vezi peste cinci ani?

„Rareori luăm masa împreună fără ca Bella să aducă în discuție vreo amintire. E așa de sentimentală! Uneori mă gândesc că, deși suntem mature, pare greu de admis că trebuie să ne descurcăm cu o istorie comună atât de îndelungată. Ne știm de 25 de ani deja și ne leagă atâtea lucruri, încât uneori ei îi dau lacrimile. Bătrânețea noastră o să fie teribilă.“


Carti similare cu Peste cinci ani

Clar de femeie

Clar de femeie

de Romain Gary

mai mult
O zi de Decembrie

O zi de Decembrie

de Josie Silver

mai mult
Curtezana

Curtezana

de Colette

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!