Un cal într-o mare de lebede

scrisa de Raluca Nagy

Un cal într-o mare de lebede de Raluca Nagy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un cal într-o mare de lebede 20.09 lei *
Un cal într-o mare de lebede 29.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Raluca Nagy
Numar de pagini: 184 pagini
ISBN: 978-606-43-0227-4
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Rosalyn are 24 de ani și este studentă la Londra. Cu un corp invadat de o boală ciudată, cu o poveste amoroasă complicată și o familie disfuncțională, la capătul puterilor, ea decide să plece cu o bursă de un an la Tokio, pentru a studia limba japoneză. Intâlnirea șocantă cu o cultură impresionantă va funcționa ca o oglindă necruțătoare, care o va ajuta să se desprindă de trecut și să se vindece.

„In ego-ficțiunea Ralucăi Nagy despre Japonia nu se întâmplă practic nimic: nu există intrigă, în sensul occidental, după cum ne avertizează autoarea încă de la început. Dar se petrece o întâlnire radicală a europeanului cu un Celălalt extrem, care îl face să simtă organic – la modul propriu – distanța culturală și provocarea umană. Un cal într-o mare de lebede este pur și simplu narațiunea polisenzorială și în același timp auto-reflexivă, etnografică și personală, perplexă și totodată firească până la limita intimității, a acestei experiențe.“ - Vintilă Mihăilescu


Carti similare cu Un cal într-o mare de lebede

Hotel Iris

Hotel Iris

de Yoko Ogawa

mai mult
Ingaduinta nordului

Ingaduinta nordului

de Philip Hensher

mai mult
Povestirile Evei Luna

Povestirile Evei Luna

de Isabel Allende

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!