Unde sunt? > Acasa > Carti > Eseuri > Viata la 40 de ani

Viata la 40 de ani

scrisa de Cosmin Neidoni

Viata la 40 de ani de Cosmin Neidoni Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Viata la 40 de ani 22.4 lei *
Viata la 40 de ani 32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Libris Editorial
Autor (i): Cosmin Neidoni
Numar de pagini: 193 pagini
ISBN: 6426308001305
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Bunul-simt, asteptarile, seninatatea, erotismul, sinceritatea se intalnesc, deopotriva, in „Viata la 40 de ani”. (In)actualitatile durabile ale vietii capata in eseurile lui Cosmin Neidoni o amprenta stilistica inconfundabila. Felul in care este decupata realitatea, principiile de viata estetizate pana la sublim, fac din cartea de fata un argument in plus in favoarea afirmatiei lui Jung. Nu incape nicio indoiala ca viata incepe la 40 de ani. - Gabriela Enescu

„Nu voi fugi de nimic din ce este omenesc a trai, voi spera, ma voi entuziasma, ma voi bucura, ma voi intrista, voi fi dezamagit, dar voi alege mereu sa traiesc viata in mijlocul ei.”

El este Cosmin Neidoni si n-am intalnit barbat mai stenic. De mai bine de un an „vorbeste” saptamanal cu cititoarele Catchy. Este adorat pentru sinceritatea dezarmanta si pentru cugetul inalt. Scrisul lui este restaurator de incredere. Doamnelor, Domnilor aveti legatura cu barbatul care transmite fix din mijlocul vietii. - Mihaela Carlan

Fragment din carte:

“Daca ma gandesc bine nu este o tragedie sa ramai cu o parte din visuri nerealizate, este infinit mai tragic sa nu fi avut niciodata niciun vis. In ce consta, in fond, bucuria vietii daca nu in acel simplu si minunat fapt de a-i savura palpitul, fara rest, prin toti porii, cu toate papilele gustative, cu inima ta, de atatea ori facuta tandari si totusi, intreaga pana la capat.”

„Prietenului ii poti cere orice, insa nu-i poti pretinde nimic. Prietenia este o expresie a libertatii si un frumos exercitiu de demnitate pentru ca ea, in toate formele ei, functioneaza ca un sublim edificiu de aparare impotriva a tot ce ne saboteaza echilibrul fiintei. Un prieten autentic ti se destainuie liber, fara temerea ca isi arata slabiciunile, te asista, te asculta, tace, te dojeneste bland si te incurajeaza cu entuziasm, aratandu-ti, ca intr-o oglinda, chipul tau necosmetizat, dar atat de frumos. In fata unui prieten nu te temi niciodata nici sa stralucesti si nici sa plangi.”


Carti similare cu Viata la 40 de ani

Tradarea criticii

Tradarea criticii

de Nicolae Breban

mai mult
Arta lecturii

Arta lecturii

de Virginia Woolf

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!