Acul din sânge

scrisa de Sarah Bower

Acul din sânge de Sarah Bower Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Acul din sânge 37.49 lei *
Acul din sânge 39.99 lei *
Acul din sânge 49.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Sarah Bower
Traducator (i): Radu Sorop
Numar de pagini: 640 pagini
ISBN: 978-606-43-0586-2
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Ianuarie 1067. Charismaticul episcop Odo de Bayeux vrea o tapiserie enormă, care să glorifice cucerirea Angliei de către fratele său, ducele de Normandia. Așa că o angajează pe ea, a cărei îndemânare la brodat e legendară.

Ea plănuiește să îl omoare când are ocazia. El și fratele lui i-au asasinat regele și i-au dat lumea peste cap. Nu vrea altceva decât răzbunare.

Dar niciunul dintre ei nu a luat în calcul că se vor îndrăgosti nebunește. Așa că dușmanii devin iubiți, prietenii devin dușmani și nimic din viață, sau de pe tapiserie, nu e ceea ce pare.

„Un roman senzual despre viața lui William Cuceritorul, a fratelui său, episcopul, și a misterioasei lui amante. O carte înțesată cu detalii fascinante și verosimile despre istoria vremii, cu multe mistere și o poveste de dragoste arzătoare.“ - RT Book Reviews


Carti similare cu Acul din sânge

Eliberare

Eliberare

de Imogen Kealey

mai mult
Sotia plantatorului de ceai

Sotia plantatorului de...

de Dinah Jefferies

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!