Să tai în piatră vie

scrisa de Abraham Verghese

Să tai în piatră vie de Abraham Verghese Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Să tai în piatră vie 20.93 lei *
Să tai în piatră vie 25.42 lei *
Să tai în piatră vie 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Abraham Verghese
Numar de pagini: 800 pagini
ISBN: 978-606-33-4189-2
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Shiva și Marion, gemeni identici, vin pe lume din relația secretă a unei călugărițe indiene cu un chirurg englez, într-un spital al unei misiuni din Etiopia. Uniți la nivelul capului, cei doi sunt separați în ultimul moment. Rămași orfani de mamă în ziua în care se nasc și părăsiți de tată în aceeași zi, cei doi copii împărtășesc o legătură supranaturală și aceeași pasiune pentru medicină și se maturizează pe fondul tulburărilor politice care zguduie Etiopia în anii 1960–1970.

Dragostea pentru Genet, fiica doicii lor, și implicarea acesteia în lupta pentru eliberarea Eritreei îi despart în cele din urmă, iar Marion, proaspăt absolvent al școlii de medicină, este nevoit să fugă în America. Destinul, prin intermediul aceleiași Genet, îi readuce împreună pe cei doi frați în împrejurări dramatice, care refac într-un mod special legătura cu tatăl dispărut.

Saga gemenilor Shiva și Marion Stone traversează continente și generații, desfășurându-se în Africa și în America de-a lungul a cinci decenii, și conturează o poveste despre dragoste și trădare, despre compasiune și vindecare, despre exil și apartenență.

Magistral... Verghese creionează un tablou viu al locurilor, al practicilor medicale și al conflictelor interioare ale personajelor sale. - The Washington Post Book World

Mai mult decât o saga de familie, o încântătoare odă închinată profesiei de medic. - Entertainment Weekly

Un roman puternic și emoționant, despre abandon, trădare și dragoste: vindecătoare, dar și distructivă. - San Francisco Magazine


Carti similare cu Să tai în piatră vie

Valea tacerii

Valea tacerii

de Nora Roberts

mai mult
Umilirea

Umilirea

de Philip Roth

mai mult
Versetele satanice

Versetele satanice

de Salman Rushdie

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!