Renovări. Amenajări interioare

scrisa de Mara Wagner

Renovări. Amenajări interioare de Mara Wagner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Renovări. Amenajări interioare 33.92 lei *
Renovări. Amenajări interioare 37.11 lei *
Renovări. Amenajări interioare 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Mara Wagner
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-606-33-4565-4
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Cum apare criza în cuplurile aflate în jurul vârstei de 40 de ani, care au copii școlari și destui ani de conviețuire? De ce o sfârtecă pe femeie, în primul rând? Poate fi depășită criza? Sau e doar o iluzie, o încăpățânare sortită eșecului?

Amestecând formulele narative – poezie, proză, monolog dramatic –, Mara Wagner reușește să dea contur crizei, s-o desfacă în bucăți: vezi cum se sfărâmă un cuplu, cum se împleticește și cum rătăcește dragostea pe drumuri întunecate. Criza existențială se modifică în catharsis literar.

Autoarea trece de singurătatea care te absoarbe, unde suferința și sufocarea în cuplu sunt stări cotidiene, până la astuparea „crăpăturilor inimii“ și redescoperirea de sine, cu și fără terapeuți, cu și fără medicamente.

Mara Wagner spune, de fapt, o poveste în care personajele iau, de multe ori, chipurile noastre, iar întâmplările sunt atât de familiare, încât nu mai distingem dacă realitatea fracturată este doar a autoarei sau a noastră, a tuturor.


Carti similare cu Renovări. Amenajări interioare

Baieti de gasca

Baieti de gasca

de Dan Lungu

mai mult
Opere II. Gara de est. Intalnirea

Opere II. Gara de est....

de Gabriela Adamesteanu

mai mult
Bogdana

Bogdana

de Ioana Postelnicu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!