Nightbooks. Captiv în poveste

scrisa de J.A. White

Nightbooks. Captiv în poveste de J.A. White Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Nightbooks. Captiv în poveste 35.1 lei *
Nightbooks. Captiv în poveste 38.25 lei *
Nightbooks. Captiv în poveste 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Storia Books
Autor (i): J.A. White
Numar de pagini: 296 pagini
ISBN: 978-606-9072-07-3
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Vârsta: +10 ani

Un băiat devine prizonierul unei vrăjitoare și trebuie să-i spună în fiecare seară o poveste înfricoșătoare pentru a supraviețui. Acest palpitant fantasy contemporan aduce la viață magia și arta povestirii.

Poveștile ingenioase și înspăimântătoare scrise de Alex sunt singurele care o fac fericită pe vrăjitoarea Natacha, dar în curând băiatul va termina paginile pe care le are de citit și va rămâne prizonier pentru eternitate. Puștiului i-au plăcut toată viața poveștile de groază și știe că cele mai multe nu au un final fericit. Acum, când Alex e captiv într-o poveste cu adevărat înfricoșătoare, e disperat să găsească un final diferit și o cale de a evada din acest loc extrem de ciudat.
Această variantă modernă a poveștii Șeherezadei e perfectă pentru fanii cărților Coraline și O Poveste Grimminală. Cu tot soiul de ponturi despre cum să creezi suspans într-o povestire, cum să ieși din blocajul scriitorului și să țeși intrigi palpitante, Nightbooks e cartea ideală pentru autorii la început de drum și pentru toți cititorii de povești adorabil de întunecate.

“Recompensele sunt uriașe: o intrigă palpitantă, mesaje despre autoacceptare, despre a fi tu însuți, despre a fi un bun prieten. De asemenea, cartea cuprinde câteva povestiri scurte și înfricoșătoare, precum și numeroase discuții despre arta de a scrie povești și despre cum poți face și tu asta”. (Common Sense Media)

“În această combinație ingenioasă între O mie și una de nopți și Hansel și Gretel, un băiat capturat de o vrăjitoare trebuie să spună o altă poveste înfricoșătoare în fiecare seară. Amestecul de folclor și elemente din basmele cu zâne funcționează foarte bine. În ciuda ideii centrale întunecate, firul narativ nu trece granița spre horror, ceea ce face din această carte o lectură sigură pentru tinerii cititori”. (Publishers Weekly)


J. A. White locuiește în New Jersey împreună cu soția lui, cei trei fii al lor și un hamster pe nume Ophelia, care nu-l place foarte tare. Când nu inventează povești, îi învață pe puști cum să le inventeze ei (asta pe lângă mate, știință și alte chestii). I-ar plăcea ca dragonii să fie reali, pentru că ar fi o metodă mult mai cool de a ajunge la birou.

O carte foarte bine scrisă, care îți dă fiori pe șira spinării. În aceste pagini care amintesc de poveștile fraților Grimm, J. A. White împletește curajul, folclorul și ciudățeniile pentru a celebra arta și încântarea de a spune povești.
Wall Street Journal

Un dark fantasy care te înfioară, despre puterea de a-ți înfrunta temerile și de a-ți alege propria soartă.
School Library Journal


Carti similare cu Nightbooks. Captiv în poveste

Fiul lui Takumi

Fiul lui Takumi

de Tony Mitton

mai mult
Dosarul Graffiti

Dosarul Graffiti

de Ana Rotea

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!