Moarte pe Nil

scrisa de Agatha Christie

Moarte pe Nil de Agatha Christie Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Moarte pe Nil 38.17 lei *
Moarte pe Nil 44.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Agatha Christie
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 978-606-33-3929-5
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Linnet Doyle este, în aparență, o ființă aproape neverosimilă, căci pare să aibă tot ceea ce-și poate dori o femeie: frumusețe, bogație, inteligență, farmec și... un soț iubitor. Când ea este însă ucisă, micul detectiv și subtilul psiholog Hercule Poirot, aflat întâmplător în aceeași excursie, descoperă cu tristețe tot vălmășagul de interese și de patimi țesut în jurul bogatei moștenitoare.

Agatha Christie considera Moarte pe Nil unul dintre cele mai reușite romane ale sale, iar criticii și publicul n-au contrazis-o. Într-adevăr, în stilul său lapidar și eficient, scriitoarea oferă cititorilor nu doar o intrigă sinuoasă și seducătoare, cu un final neașteptat, ci și o ilustrație exemplară a dramelor și pasiunilor omenești esențiale.


Carti similare cu Moarte pe Nil

Urmarirea

Urmarirea

de Iris Johansen

mai mult
Victimă fără chip

Victimă fără chip

de Stefan Ahnhem

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!