X-(Wo)Men – femeile fac legea

de / January 21st, 2013 / 146 vizualizari

Primul numar din noua serie de benzi desenate X-Men va aparea in aprilie. Dar nu va lasati pacaliti de nume. Scriitorul Brian Wood propune o distributie exclusiv feminina.

x-men

Printre eroinele care se vor regasi in noua editie se numara Storm, Psylocke, Jubilee, Kitty Pryde, Rachel Grey si Rogue, toate alese de cei de la Marvel. Luati-va insa gandul de la Professor X, Cyclops, Beast, Wolverine & Co. Fara testosteron de aceasta data!

Brian Wood, familarizat cu lumea benzilor desenate, este incantat de oportunitatea oferita: “Intotdeauna am creat personaje feminine, inca de la prima mea carte, si sunt cunoscut pentru acest lucru. Dar lasand asta la o parte, seria X-Men este plina de personaje feminine exceptionale. Ca sa echilibrez situatia, as spune ca femeile ii subjuga pe barbatii din lumea x fara probleme”. Tot el a continuat: “Este o adevarata anomalie in cazul benzilor desenate, si cred ca exact acest aspect face ca seria X-Men sa fie atat speciala, cat si de succes – si sa fie pe placul tuturor categoriilor de oameni. ” Ca X-Men se bucura de un numar mare de cititoare se poate lezne observa in baza de fani. Cu cat mai multe personaje feminine, cu atat mai multi cititori de gen feminin? Pana acum, aceasta teorie pare sa se confirme.

O intrebare totusi: pe cand filmul?

Sursa

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare