Unde este Michel Houellebecq?

de / September 16th, 2011 / 184 vizualizari

Intrebarea este la ordinea zilei dupa ce scriitorul francez nu a mai aparut  la o serie de lecturi publice si intalniri cu cititorii, programate in perioada 12 – 15 septembrie, in Amsterdam, Haga si Bruxelles, cu ocazia aparitiei in limba olandeza a cartii “Harta si teritoriul”.

Barbara Simons, purtatoare de cuvant pentru Het Beschrijf, agentia care a organizat turneul, a declarat: “Chiar nu stim ce s-a intamplat. Este ciudat. Nu s-a anuntat nimic si [Houellebecq] nu a ajuns.” Conform spuselor ei, nici editorul, agentul sau traducatorul acestuia nu stiu nimic despre el.

Cu toate acestea, Piet Joosten, cel care a aranjat lecturile publice, afirma: “Nu m-as panica, inca. Nu avem nicio dovada concreta ca este vorba despre o disparitie. Bineinteles ca suntem ingrijorati. S-a mai intamplat si inainte sa nu raspunda la e-mailuri, dar e ceva neobisnuit pentru el sa nu apara la intalnirile cu publicul.”

Michel Houellebecq, in varsta de 53 de ani, duce o viata retrasa in sudul Spaniei. Laureat al premiului Goncourt in 2010, abordeaza in romanele sale teme precum turismul sexual, sado-masochismul si clonarea.

Ramane de vazut cum se vor rezolva lucrurile si daca absenta scriitorului are un motiv intemeiat sau este doar o strategie de marketing.Noi speram doar ca totul sa se termine cu bine.

Sursa

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare