StudentFest 2014: Impact

de / April 10th, 2014 / 118 vizualizari

In perioada 8-17 mai, la Timisoara, are loc festivalul de arta si cultura studenteasca StudentFest 2014, un festival pe care vi-l recomandam cu drag. In cazul in care nu sunteti din Timisoara, StudentFest este motivul perfect pentru a vizita acest oras minunat!

Studentfest 2014: IMPACT

Aparut ca o nevoie de revigorare a vietii artistice a anilor ’90 si ca un protest impotriva cenzurarii libertatii de exprimare, StudentFest a avut si va avea o influenta puternica asupra tinerilor artisti.

Aflat la cea de-a 23-a editie, festivalul de arta si cultura studenteasca din Timisoara lanseaza IMPACT ca tema centrala pentru fiecare dintre sectiunile festivalului, mesaj prin care isi propune sa evidentieze puterea pe care StudentFest o poate avea asupra tinerilor artisti, precum si asupra publicului, deopotriva.

StudentFest 2014 continua conceptul adoptat in 2012. Astfel, participantii festivalului vor lua parte la 7 zile intensive de creatie si activitati, urmate de 3 zile de expozitii, happeninguri, conferinte, dezbateri, piese de teatru sau concerte.

In acelasi timp, site-ul festivalului va deveni o rampa de lansare pentru acestia. Site-ul se va transforma intr-un portofoliu online al tuturor tinerilor care trec prin festival de acum incolo, participantii primind un tag personal care va fi actualizat de fiecare data cand acestia creaza ceva.

Pictezi, sculptezi, iti place sa creezi haine sau graffiti-ul? Ai un band si iti cauti scena pe care sa va faceti auziti? Esti pasionat de fotografie sau esti atras de experimentele stiintifice sau artistice si ai vrea sa contribui si tu la ele? Creezi povesti din grafica si imagini? Vrei sa ne arati tuturor reclama pe care toti prietenii tai ti-au apreciat-o si laudat-o? Ai inspiratie, creativitate si pasiune pentru scris si ai vrea sa o impartasesti cu toata lumea? Filmul tau e cel mai tare, dar nu are cine sa il urmareasca? Actorul din tine nu are unde sa se faca auzit? Atunci inscrie-te ca artist la StudentFest 2014: IMPACT!

Pentru mai multe detalii si inscrieri vizitati http://studentfest.ro
Atentie! Inscrierile se fac pana pe 20 aprilie 2014.

De asemenea, va invitam sa urmariti si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/studentfest.ro

# # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare