Stephen King – da literatura pe muzica?

de / June 13th, 2013 / 125 vizualizari

Stephen KingDe la literatura horror la cantece country-rock? Nimic mai firesc pentru scriitorul Stephen King, care a compus, in colaborare cu muzicianul american John Mellencamp, versurile pentru piesele de pe albumul “Ghost Brothers of Darkland Country” (usor de confundat cu un roman horror).

Albumul, care a avut lansarea pe 4 iunie, contine toate cantecele de pe coloana sonora a musicalului omonim ce a debutat la Alliance Theatre, Atlanta, in anul 2012. Piesele sunt interpretate de Elvis Costello, Sheryl Crow, Kris Kristofferson, Taj Majal si actorul Matthew McConaughey.

Ideea acestui album exista inca din 2000, dar la momentul respectiv, nici Stephen King, nici John Mellencamp nu era disponibil.

Stephen King, un adevarat maestru al genului horror – renume capatat in urma publicarii a peste 40 de carti si 200 de povestiri – a declarat: “Cine vrea sa ramana creativ in domeniul sau de activitate trebuie sa incerce si alte lucruri”. Ce e drept, nimeni nu il poate acuza de lipsa de creativitate!

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare