Scriitorul lunii la Iași. Ediția a III-a

de / March 14th, 2016 / 217 vizualizari

Se spune că cifra 3 e magică, așa că ediția aceasta a întâlnirilor “Scriitorul lunii”, din cadrul campaniei Șezi blând și citește aduce în atenția cititorilor două cărți, și nu una, cum a fost până acum! Este vorba despre romanele Medgidia, orașul de apoi, publicat în 2009 la Editura Cartea Românească, și Șoseaua virtuții. Cartea câinelui, apărut în 2015 la aceeași editură. Cărțile sunt scrise de cunoscutul prozator, eseist și publicist român, Cristian Teodorescu, care a fost ales de cei din Asociația Jurnaliștilor din Iași drept scriitorul lunii martie.

scriitorul lunii martie

Cititorii ieșeni, și nu numai, se vor întâlni cu scriitorul joia aceasta, 17 martie, începând cu ora 16, de data aceasta în Sala Ferdinand din Corpul A al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/192232854483512/

Sursă foto: Asociația Jurnaliștilor din Iași

# # # # # #

Cornelia Popa

Mă bucur de lucrurile mărunte ale vieții, îmi pun o carte și-un termos cu ceai în coșul bicicletei, pedalez până-ntr-un colțișor al naturii și sunt cea mai fericită! Iar dacă am și-o bucățică de hârtie… imediat îi dau o formă și-un nou sens! O găsiți și pe: https://www.facebook.com/douamanute/

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare