Revista de Povestiri

de / March 8th, 2012 / 155 vizualizari

Pentru ca cititul nu se rezuma doar la carti, va aducem astazi in atentie o revista aflata la inceput de drum, care isi propune sa promoveze “literatura prietenoasa si lectura creativa”: Revista de Povestiri. Primul numar se va lansa miercuri, 14 martie, la ora 19:00, la Clubul Taranului din Bucuresti.

Textele publicate in revista au cel mult trei pagini si sunt scrise in majoritatea lor de autori debutanti, dar si de autori cunoscuti si admirati. Revista de Povestiri vrea sa stimuleze scrisul, asa ca pune la dispozitie spatiu pentru povestiri primite de la cititori si da sansa celor care se potrivesc conceptului revistei sa devina colaboratori permanenti.

Revista va putea fi cumparata tiparita sau in versiune digitala. Va aparea lunar, din 15 martie, la pretul de 10 lei (formatul tiparit) si va fi distribuita la nivel national prin librariile Humanitas, Librarium, Anthony Frost, ceainaria Joie de vivre si cafenelele Cafeteca. In curand, reteaua de distributie se va largi. Versiunea digitala va fi disponibila doar pe www.elefant.ro si pe site-ul revistei.

Sursa

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare