Prima zi de Kilipirim

de / March 30th, 2016 / 226 vizualizari

Astăzi debutează ediţia de primăvară a târgului de carte cu discount Kilipirim 2016. Până pe 3 aprilie, puteţi găsi cărţile voastre preferate (şi multe altele) la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi, între 10:00 şi 21:30.

Kilipirim

Cu această ocazie cele mai importante edituri autohtone, precum – Cartea Românească, Humanitas Fiction, Polirom, Humanitas, RAO, Litera, Curtea veche publishing, Niculescu, Herald, Corint, Nemira, Trei, Aramis, Minerva, Integral, Prut, Diana Prut, Integral – au pregătit oferte speciale de reduceri, multe cărţi oferite la preţul de 1 leu şi o ofertă bogată de titluri, al căror preţ a fost redus chiar şi cu până la 90%, au anunţat organizatorii.

În paralel, se va desfăşura Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare “A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice şi pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Intrarea este liberă.

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare