In pregatire: un volum de nuvele semnat de Haruki Murakami

de / March 20th, 2014 / 103 vizualizari

Haruki MurakamiDupa noua ani de la ultimul volum de nuvele publicat, scriitorul japonez Haruki Murakami revine la acest gen literar: pe 18 aprilie se va lansa in Japonia colectia de povestiri scurte “Onna no inai otokotachi”.

In comunicatul trimis de Bungei Shunju – editura cu care colaboreaza scriitorul – se precizeaza ca volumul poate fi rezervat deja in sistem de pre-comanda. Din cele sase nuvele, cinci au mai fost publicate, separat, in reviste, una singura fiind noua.

Orice carte noua a lui Murakami ajunge de obicei in fruntea listei romanelor cu cele mai mari vanzari in Japonia imediat dupa lansare, lucru confirmat si de cel mai recent roman al sau, “Tsukuru Tazaki cel fara de culoare si anii sai de pelerinaj”, aparut si in traducere romaneasca la editura Polirom.

Haruki Murakami este considerat unul dintre cei mai populari romancieri japonezi contemporani, celebru si pe plan international, iar numele sau este vehiculat de mai multi ani pe lista candidatilor la premiul Nobel pentru literatura.

Sursa

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare