Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii din Romania!

de / July 19th, 2011 / 132 vizualizari

Bine-cunoscutul autor Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii din Romania, miercuri 27 iulie, ora 18.00, in Libraria Carturesti Verona, unde va avea loc lansarea celui mai recent volumul al sau Paradoxul iubirii – publicat de Editura Trei.

Alaturi de autor vor fi prezenți regizorul Chris Simion, criticul literar Dan-Silviu Boerescu si directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Marculescu.

Paradoxul iubirii este un volum de eseuri provocatoare despre iubire. Cartea lui Pascal Bruckner descrie variatiile paradoxale la care este supusa iubirea in calatoria pe care o face intre erotism si casatorie. Putem vorbi, se pare, de progres in ceea ce priveste conditia femeii, conditiile de munca sau conditiile de sanatate ale oamenilor. Dar nu si atunci cand vorbim despre sentimente si pasiuni.

Sunteti asteptati la un dialog spumos si incitant cu Pascal Bruckner in cadrul intim-cultural asigurat de Libraria Carturesti Verona.

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare