Oamenii si cartile Ioanei Birdu ajung la Galeria Sfantul Tus

de / May 23rd, 2014 / 112 vizualizari

In perioada 23 mai – 4 iunie 2014, Ioana Birdu va expune la Galeria Saint Ink (Sfantul Tus) seria de fotografii “Oameni si Carti (Povesti din sertar)”.

ioana-birdu-oameni-si-carti

Vernisajul va avea loc vineri, 23 mai 2014, la ora 20:30, in cadrul evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor, aflat anul acesta la cea de a opta editie.

Despre Ioana Birdu si proiectul ei de suflet v-am mai povestit. Are 25 de ani si fotografiaza oameni cu fetele acoperite de cartile lor preferate.

A inceput proiectul Oameni si Carti / Povesti din Sertar cu un autoportret trimis la un concurs foto. A continuat sa isi pozeze prietenii si cunoscutii cu nasul in cate o carte, iar astfel “Oameni si Carti” a crescut, ajungand in prezent sa numere peste 100 de fotografii.

18 dintre fotografiile Ioanei Birdu vor putea fi admirate de pe peretii Galeriei Sfantul Tus cu ocazia acestei expozitii, restul urmand sa li se alature una cate una sub forma de proiectii.

Mai multe detalii despre oamenii frumosi si cartile minunate ale Ioanei Birdu, gasiti aici si aici.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare