O noua seara japoneza la Libraria Humanitas de la Cismigiu

de / July 6th, 2015 / 214 vizualizari

Marti, 7 iulie, ora 19:00, sunteti asteptati la Libraria Humanitas de la Cismigiu pentru o seara japoneza dedicata lansarii romanului “Zeii pedepselor ceresti” un nou bestseller international semnat de Jennifer Cody Epstein. La eveniment vor participa Irina Margareta Nistor, filolog si critic de film, Elisabeta Lasconi, critic literar, Sinziana Dragos, filolog si Serban Pavelescu, istoric. Moderatorul intalnirii este Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.

news-zeii

In partea a doua a evenimentului, sarbatorim impreuna Tanabata – Festivalul Stelelor, sarbatoarea iubirii eterne in Japonia. Prezinta Chinatsu Kawamoto, profesor la Centrul de Studii Romano-Japoneze (Romanian-Japanese Studies Center) “Angela Hondru” din cadrul Universitatii Romano – Americane.

Zeii pedepselor ceresti aduce in prim-plan Japonia si America anilor 1930, doua lumi fundamental diferite, pe care istoria le va face sa se infrunte. Tesand o intriga complexa pentru a urmari destinul adolescentei Yoshi Kobayashi, romanul lui Jennifer Cody Epstein isi poarta cititorii de o parte si de cealalta a Pacificului si creeaza o imagine ampla, coplesitoare a dramelor individuale si a tragediilor colective pe care le-a provocat cel de-al Doilea Razboi Mondial.

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare