final frontier cover

O nouă ediție de Final Frontier – târg de carte SF & Fantasy

de / March 23rd, 2017 / 266 vizualizari

Final Frontier, singurul târg de carte SF & Fantasy din România, a ajuns la cea de-a VI-a ediție. În weekend-ul 1-2 aprilie sunteți aşteptați la Centrul Cultural Casa Artelor, între orele 11:00 și 19:00, cu noutăți editoriale din domeniul, ateliere creative și demo-uri fantastice, lansări de carte și dezbateri variate, benzi desenate, board games, concursuri cu premii surpriză și obiecte fan art.

La târg veți găsi volume noi SF & Fantasy cu reducere de până la 50%, aduse de edituri precum Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Benet, Tritonic, Crux Publishing, Tracus Arte, romane polițiste în premieră la târg prin Crime Scene Press, precum și cele mai noi titluri în engleză, unele chiar nominalizate la premiile Nebula, de la Books Express.

final frontier

În oferta expozanților (lista completă este disponibila aici) se regăsesc și board games de la Red Goblin, benzi desenate de la HAC!BD, figurine printate 3D de la ResearchX.ro și fan objects de la Nyx Art și Wizz Art Room.

Noutatea acestei ediții o reprezintă proiecția scurtmetrajului semnat Doina Ruști, în prezența autoarei. Atelierele târgului vor explora lumile SF ale Astronomiei și Roboticii, vă vor învăța să Desenați Comics, să Scrieți Creativ și să descoperiți personaje Anime.

Printre invitații speciali ai acestei ediții se numără scriitori îndrăgiți precum Dan Doboș, Ovidiu Eftimie, Michael Haulică, Oliviu Crâznic, Marian Coman, George Arion, Dănuț Ungureanu, Dragoş C. Butuzea, Şerban Andrei Mazilu, Alexandru Voicescu sau Sebastian A. Corn.

De asemenea, pe parcursul celor două zile de târg, vă veți putea bucura de sesiuni demo de machiaj SF alături de Alina Diana Crisu și echipa sa și veți putea pătrunde în lumea albumului BD „Pășunile de Aur” prin intermediul desenelor lui Mihai Grăjdeanu. Găsiți aici agenda completă a evenimentelor.

Un eveniment marca Bookblog, organizat cu sprijinul partenerilor: Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare