O discutie despre Bhagavad Gita

de / July 15th, 2013 / 129 vizualizari

Miercuri, 17 iulie, ora 19:00, Asociatia Vedic Dharma in parteneriat cu Editura Herald va invita la o discutie despre Bhagavad Gita, in spatiul primitor al librariei Bastilia din Piata Romana.

Bhagavad Gita

In cadrul acestei intalniri, Yogeshvar, maestru traditional de Vedanta din sudul Indiei, va discuta despre metodologia corecta de predare si modalitatile de intelegere a textului, in linia pricipiilor filosofiei Advaita a lui Shankaracharya.

Expunerile vor fi insotite si de cateva momente de lectura din paginile cartii, un moment prielnic de apropiere de spiritul hindus si invataturile sale.

In continuarea evenimentului va fi organizata o scurta sesiune de intrebari si raspunsuri.

Invitati:
Yogeshvar Karthik, maestru traditional de Vedanta
Victoria Gall, Asociatia Vedic Dharma
Prof. Teodoru Ghiondea, reprezentant Editura Herald
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

Bhagavad Gita dezvaluie libertatea eterna ca fiind adevarata ta natura si iti arata calea libertatii in actiune. Actiunea inteligenta este cheia ce iti deschide inima catre deplina libertate interioara. Bhagavad Gita este una dintre cele trei scripturi principale din intelepciunea hindusa, numita Shastra. Shastra este corpul sistematic de cunoastere care descrie adevarata natura a realitatii si ne ghideaza spre moduri de a trai in armonie cu aceasta. Precum fizica si matematica, shastra necesita studiu sistematic, in concordanta cu o metodologie de predare potrivita, sub indrumarea unui profesor calificat.

 

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare