Noutăți la editura Rao: A treia femeie și Cartea secretă

de / April 20th, 2016 / 397 vizualizari

Editura RAO anunţă apariţia a două volume dedicate celor pasionați de thrillere sau mister.

ATreiaFemeie_coperta3DA treia femeie, de Sam Bourne – romanul unui scriitor care a vândut peste două milioane de exemplare în întreaga lume. Amatorilor de thrillere inteligente, cu acţiune alertă, cartea le prezintă o poveste care are la bază experienţa de jurnalist a autorului.

„Un roman care te prinde atât de tare, încât ai fi în stare să îţi anulezi propria nuntă ca să îl citeşti!“ – Claudia Winkleman

Două crime au trecut neobservate. A treia va schimba totul. Un thriller palpitant care gravitează în jurul lui Madison Webb, o ziaristă obsedată să descopere adevărul. După ce a anchetat nenumărate cazuri de corupţie, femeia ajunge să se ocupe de moartea propriei surori. Autorităţile încearcă să o convingă că este vorba despre un caz izolat, dar Madison ştie mai bine: uciderea lui Abi face parte dintr-o conspiraţie, iar ea este hotărâtă să dea cărţile pe faţă, chiar dacă asta înseamnă să îşi pună viaţa în pericol.

CarteaSecreta_coperta3DCartea secretă, de Grégory Samak  o carte pentru cititorii pasionaţi de romane ezoterice, mistere, călătorii temporale, reflecţii şi spiritualitate.

„Un roman percutant. O veritabilă poveste combinând fantasticul cu faptele istorice. Deşi scurtă, lucrarea reuşeşte să aducă în faţă întrebări despre trecutul istoric, dar şi despre viitorul văzut la orizontul politic ce se conturează…“ – pitblog.net

Dacă aţi avea posibilitatea să schimbaţi cursul Istoriei, asupra căror evenimente aţi dori să reveniţi?

Parcurgeţi împreună cu Elias Ein o carte magică, secretă, care dovedeşte că Providenţa există şi că omul poate lua destinul lumii în propriile mâini!

Elias Ein, un bătrân solitar, se retrage la Braunau am Inn, un orăşel izolat din nord-vestul Austriei. Curând, el descoperă în noua casă o scară secretă ducând la o vastă bibliotecă subterană pe rafturile căreia dă peste Cartea Vieţii, în care Dumnezeu a trasat destinul fiecărui om. Elias este fascinat. Însuşirile extraordinare ale acestei cărţi îi conferă puterea să acţioneze asupra cursului Istoriei. Ca atare, va încerca să-i salveze pe cei apropiaţi lui călătorind în trecut până în perioada ghetoului din Varşovia din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Dar, brusc, îşi dă seama că miza o constituie însuşi destinul unui popor întreg. O poveste surprinzătoare care vorbeşte despre prietenie şi curaj, despre ură şi laşitate. Atemporală, Cartea secretă are un ecou răsunător în actualitate şi în derivele societăţii noastre contemporane.

Cărțile sunt disponibile pe situl editurii!

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare