Lansarea ultimului roman scris de Paulo Coelho la Libraria Humanitas de la Cismigiu

de / November 12th, 2012 / 324 vizualizari

Manuscrisul gasit la Accra, cel mai nou volum semnat Paulo Coelho, aparut la editura Humanitas, va fi lansat marti, 13 noiembrie, ora 19.00 la Libraria Humanitas de la Cismigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38).

Prezinta: Micaela Ghitescu, Simona Kessler, Grigore Cartianu si Denisa Comanescu.

Invitatie lansare Manuscrisul  gasit la Accra

Manuscrisul gasit la Accra ne invita sa meditam la cat de important este sa-ti traiesti prezentul si la principiile si valorile umane. Fara ele, nimeni nu poate merge mai departe. Insemnate pe un papirus, ascunse intr-o pestera din desertul egiptean, spusele inteleptului grec ajung astfel pana la noi. La intrebarile despre dragoste, pierdere, infrangere, singuratate, teama, loialitate, sex, viitor, calea de urmat, el da raspunsuri la fel de adevarate si dupa o mie de ani.

Cei care citesc cartea pana pe 21 noiembrie se pot inscrie la concursul organizat de Editura Humanitas si Agentia Paralela45, iar castigatorul va pleca intr-o excursie la Ierusalim. Mai multe detalii despre concursul Citeste Manuscrisul gasit la Accra si poti castiga o excursie la Ierusalim puteti gasi pe situl editurii, aici.

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare