Lansare de carte: Te voi rapi la noapte! de Stelian Turlea

de / October 11th, 2011 / 135 vizualizari

Daca va este dor sa cititi o carte scrisa de un autor roman, sunteti asteptati miercuri, 12 octombrie, incepand cu orele 18:00, la lansarea celui mai nou roman semnat de Stelian Turlea – Te voi rapi la noapte! – aparut la Editura Cartea Romaneasca.

Evenimentul va avea loc la libraria Dalles din Bucuresti, invitati speciali fiind Dan C. Mihailescu, Alex Stefanescu si George Arion. Discutiile vor fi moderate de Daniel Cristea-Enache.

Ileana, eroina din bestsellerul Arunc-o pe sora-mea din tren!, este rugata de un tanar om de afaceri sa-i caute sora disparuta in Spania. Misiunea se dovedeste a fi dificila si periculoasa. Ileana nimereste in miezul unei retele hispano-romane de traficanti de carne vie si droguri ai carei membri, care nu se dau in laturi nici de la asasinat pentru a-si mentine afacerea, incearca sa o sperie. Rasturnarile de situatie, actiunile-surpriza tipice unui roman politist sfarsesc cu dezmembrarea retelei, dar, asa cum se intampla si in realitatea cu care ne bombardeaza zilnic mass-media, capii nu sunt prinsi, ba chiar se subintelege ca isi vor continua nestingheriti activitatea.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare