Lansare cu parfum de poezie: “te dau lumii”, de Anita Aldea

de / November 20th, 2014 / 296 vizualizari

Printre noutatile cu care Editura Herg Benet a venit la editia din acest an a targului de carte Gaudeamus se numara si volumul de poezie al Anitei Aldea – “te dau lumii”. Evenimentul de lansare va avea loc duminica, 23 Noiembrie, incepand cu ora 13:00, la standul editurii de la nivelul 4.50, in prezenta autoarei si a invitatilor Dana Munteanu, Adrian Jugaru si Leonard Ancuta.

te dau lumii

 

Aproape 100 de pagini in care mi-am amintit de “elegiile” de inceput ale lui Ionesco, de jurnalul lui Jann Arden – asa cum l-am citit in avionul care ma aducea de la Londra acasa, de oamenii pe care am incercat toata viata sa-i evit si sa-i iubesc… Un volum despre cat de frumos se poate muri, un volum mov, inegal, asa cum suntem toti, scris soptit, printre pleoape. Ca scafandrul. si fluturele.
f

Cartea a avut parte si de o lansare la Sibiu, saptamana trecuta, acum fiind timpul publicului din Bucuresti sa o cunoasca pe autoare si sa ii descopere frumoasele-i poezii.

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare