Kilipirim 2014 – editia de primavara

de / March 14th, 2014 / 160 vizualizari

In perioada 19-23 martie, la Sala Dalles se va desfasura o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania: Kilipirim, ajuns la cel de-al IX-lea an de existenta.

kilipirim

Zilnic, intre orele 10:00 – 20:00, edituri precum Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint, Herald, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut, va asteapta cu reduceri de pana la 80%.

Pe parcursul celor cinci zile de targ, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta.

In plus, la etajul Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

Intrarea la targul Kilipirim este libera.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare