Jerome Ferrari predica despre caderea Romei la Bucuresti

de / January 9th, 2015 / 166 vizualizari

jerome ferrariV-ar surade ideea unei “cafele literare” in compania lui Jerome Ferrari, laureat al premiului Goncourt pe 2012? Daca raspunsul este pozitiv, aflati ca scriitorul francez va asteapta marti, 13 ianuarie, la libraria Humanitas de la Cismigiu.

Evenimentul se va bucura de un public divers: reprezentanti ai mediului academic, ai sectorului privat francofon, studenti interesati si pasionati de literatura, membri ai corpului diplomatic, artisti si jurnalisti.

Scriitorul-filosof Jerome Ferrari va prezenta volumul “Predica despre caderea Romei” (“Le Sermon sur la chute de Rome”, editura Actes Sud), castigator al premiului Goncourt pe 2012. Fragmente din aceasta carte vor fi citite in limba franceza si romana de autor, impreuna cu actrita Medeea Marinescu.

De la Bucuresti, scriitorul va pleca la Brasov pentru a lua parte la un eveniment organizat de Agentia Universitara a Francofoniei in parteneriat cu Universitatea “Transilvania” si Lectoratul francez al acestei universitati.

Evenimentul de la Bucuresti este organizat de Biroul Regional pentru Europa Centrala si Orientala al Agentiei Universitare a Francofoniei (BECO AUF) si Editura Trei, in parteneriat cu RFI Romania, Ambasada Republicii Libaneze la Bucuresti si Grupul Ambasadelor, Delegatiilor si Institutiilor Francofone in Romania (GADIF).

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare