Incepe vanatoarea de Kilipiruri

de / October 18th, 2011 / 167 vizualizari

In perioada 19-23 octombrie, se da startul vanatorii de chilipiruri: incepe editia a XIII-a, de toamna, a targului de carte Kilipirim, la Sala Dalles.

Pe langa cele peste 10.000 de titluri de la mai bine de 40 de edituri romanesti, puteti gasi si volume in alte limbi, deoarece la targ vor participa si edituri straine.

Asa cum v-ati obisnuit din anii precedenti, carti din cele mai variate domenii vor fi disponibile la preturi mult reduse. In plus, aceia mai norocosi pot castiga, in urma unei trageri la sorti, trei burse care acopera integral participarea la cursurile teoretice marca Fundatia Calea Victoriei. In functie de preferintele fiecaruia, castigatorii vor putea opta pentru urmatoarele cursuri: “Arhitectura”, “Istorie”, “Astronomie”, “Costum si Moda”, “Dezvoltare personala”.

Daca vreti sa va cronometrati clipele de lectura, la etaj vor fi expuse pe intreaga perioada a targului aproximativ 100 de ceasuri de perete din marci cunoscute. Pentru doritori, de stiut ca expozitia este una cu vanzare.

Accesul la targ este liber, iar programul de vizitare, de miercuri pana duminica, intre orele 10:00-20:00.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

6 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare