E coada la carte!

de / October 16th, 2013 / 147 vizualizari

Vineri, 18 octombrie, incepand cu orele 17:00, editura Litera si ziarul Ring ii invita pe toti iubitorii de lectura sa se aseze la coada simbolica din fata librariei Litera de pe Bd. Magheru nr. 8-10.

coada la carte

S-ar putea sa aveti de stat la coada, asa ca inarmati-va cu rabdare sau luati-va prietenii cu voi (si eventual, un scaunel, daca stiti ca nu rezistati mult timp in picioare). Nu-i problema nici daca veniti singuri, cu siguranta va veti face prieteni la fata locului.

Cand ii va veni randul, fiecare participant va primi o carte-cadou din partea Editurii Litera. De asemenea, vor fi premiate cele mai inedite raspunsuri la provocarile organizatorilor, iar cel mai argumentat raspuns la intrebarea „De ce citesc?” va fi recompensat cu un premiu de exceptie: 365 de carti de citit intr-un an. In plus, fiecare participant va primi un voucher cu 20% reducere la toata oferta librariei Litera pana la sfarsitul anului.

Cele 5000 de carti oferite in cadrul campaniei fac parte din colectiile de fictiune ale editurii (Premium, Nobel, Thriller, Bestseller International, Biblioteca pentru toti, Cartea de buzunar, Romanul de dragoste, Lady, Lira), colectiile de calatorie (Cartoville), carti practice sau pentru copii.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare