Discounturi de toamna la Kilipirim 2012

de / November 6th, 2012 / 106 vizualizari

Kilipirim, targ de carteStim ca va place vanatoarea de chilipiruri, prin urmare, va veti bucura sa aflati ca intre 7 si 11 noiembrie, la Sala Dalles se va desfasura targul Kilipirim.

Aveti cinci zile in care sa profitati de reducerile de pana la 70% si sa alegeti din cateva sute de titluri cu preturi speciale de 5, 7 sau 10 lei.

Cele peste 30 de edituri vor veni la targ cu o oferta variata de titluri, atat in romana, cat si in engleza, din domenii ca: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura sau design.

In plus, tot la Sala Dalles veti putea gasi si carte veche, mobilier, statuete, numismatica si obiecte de anticariat. In plus, veti putea asista la demonstratii de tipar, legatorie pe hartie manuala, ilustarare si copertare a cartilor.

Expozitia interactiva “Harti imaginare”, lansata de Atelierul de Carte, continua si la editia din acest an. Vor fi expuse gravuri ale unor lumi posibile, realizate de artistii atelierului si completata de vizitatori.

Intrarea este, ca de fiecare data, libera.

UPDATE:

Cateva imagini din prima zi de targ gasiti pe pagina noastra de Facebook, aici.

Kilipirim, targ de carte

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare