Concurs: Camere de hotel

de / June 19th, 2015 / 735 vizualizari

Dragilor, va invitam la concurs!

Luna trecuta am fost la lansarea cartii Camere de hotel, carte scrisa de o scriitoare tare draga noua: Anda Docea. Pe Anda am avut-o invitata la una dintre primele intalniri in offline ale clubului. Drumurile ni s-au intersectat din nou, astfel incat, la inceputul acestei luni ne-a raspuns la intrebari, raspunsuri pe care le-am adunat intr-un interviu minunat! Il puteti citi aici: Cartea este povestea mea >>

Una dintre intrebarile pe care i-am adresat-o Andei este si intrebarea la care am dori sa ne raspundeti acum (de fapt, sunt doua!): “Cine ti-a insuflat pasiunea pentru lectura? Iti mai amintesti care a fost prima carte citita, cartea care te-a determinat sa alegi inca una si inca una?

Anda ne-a daruit o carte pe care vrem sa o dam mai departe unuia dintre cititorii in serie. 1 exemplar (cel din imagine) din Camere de hotel cu autograful autoarei, alaturi de insigna Serial Readers, va ajunge la unul dintre voi.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a primi aceasta minunata carte: 

  1. Spuneti-ne intr-un comentariu, mai jos, cine v-a insuflat pasiunea pentru lectura? Va mai amintiti care a fost prima carte citita, cartea care v-a determinat sa alegeti inca una si inca una? (puteti raspunde la una sau la amandoua intrebarile, niciun raspuns nu este gresit!)
  2. Acordati un like paginii autoarei, aici:  https://www.facebook.com/andadoceablog
  3. Va asteptam cu un like pe pagina noastra (care nu ati dat inca), aici: https://www.facebook.com/serialreadersro
    4. Recomandati concursul nostru pe pagina voastra de Facebook (sau pe Blog) si lasati-ne si noua un link – neaparat sa il faceti public pentru a-l putea vedea!

Un concurs:

Club de carte - Serial Readers

Detalii concurs:
– Concursul se desfasoara in perioada 19 – 26 iunie 2015;
– Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (cu random.org);
– Castigatorul va fi anuntat pe 28 iunie 2015 intr-un post dedicat;
– Castigatorul va primi mail de confirmare la care va trebui sa raspunda cu adresa de livrare a premiului. In cazul in care nu raspunde in termen de 5 zile vom alege alt castigator.

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

48 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Concursuri

Concurs (ÎNCHEIAT): Halloween cu Stephen King

de / October 30th, 2016

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Sabina Airinei (Nr. 97). Felicitări, Irina! Te așteptăm cu datele de contact (email contact@serialreaders.com sau mesaj pe pagina noastră de Facebook) ————————   Serial Readers și Editura Nemira vă invită la concurs! Cu ocazia acestui Halloween, am pregătit o...

Citeste mai mult