Cluj, urmatoarea oprire pentru caravana Gaudeamus

de / April 17th, 2013 / 125 vizualizari

In perioada 17 – 21 aprilie, cartile si ofertele speciale se muta la Cluj, in Piata Unirii desfasurandu-se cea de-a XIV-a editie a Targului Gaudeamus Cluj-Napoca.

caravana gaudeamus

Editia din acest an sta sub semnul recordurilor: numarul mare al expozantilor – aproape 90 – si, implicit, al titlurilor prezentate, lucru care se va reflecta si in tematica abordata.

In plus, si de aceasta data veti putea dona carti pentru a le face o bucurie celor pentru care lectura este un lux. Toate volumele care se vor strange din donatiile vizitatorilor si ale expozantilor vor ajunge la biblioteca Scolii Gimnaziale din localitatea Borsa (judetul Cluj) si biblioteca Grupului Scolar din orasul Borsa (judetul Maramures).

Programul de vizitare este urmatorul:
– miercuri – sambata, intre orele 10:00 – 20:00;
– duminica, in intervalul 10:00 – 14:00.

Intrarea este libera.

Gasiti aici lista editurilor participante, precum si agenda manifestarilor.

Urmatoarele opriri ale caravanei vor avea loc la Timisoara, in perioada 15-19 mai, si la Mamaia, intre 11 – 15 august.

Caravana Gaudeamus din acest an se inscrie in seria manifestarilor care aniverseaza 85 de ani de la prima transmisiune a postului public de radio si 20 de ani de la inaugurarea Programului LECTURA, prin editia de debut a Targului Gaudeamus Carte de Invatatura.

 

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare