Cel mai prietenos targ de carte revine la Cluj!

de / June 25th, 2012 / 85 vizualizari

Incepand de marti, 26 iunie, Caravana BookLand isi asaza din nou tabara in Centrul Comercial Iulius Mall din Cluj: „BookLand a devenit un prieten drag al Iulius Mall, dupa ce transilvanenii au dat dovada ca apreciaza astfel de manifestari culturale. Asadar, targul de carte revine … acasa si aduce titluri consacrate, dar si ultimele aparitii beletristice, atat carti de specialitate cat si pentru prichindei”, declara Sorin Guttman, Shopping Center Manager al Iulius Mall Cluj.

Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania se intoarce la Cluj pregatit un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

“Intr-adevar, in Iulius Mall Cluj ne-am simtit ca acasa la editia precedenta si suntem siguri ca si de aceasta data vom retrai aceeasi experienta minunata. Clujenii sunt oameni iubitori de carte si cultura, si ii asteptam pe toti la mall sa se adaposteasca de canicula de afara si sa rasfoiasca cateva pagini din cele mai interesante aparitii editoriale”, povesteste Mihaela Petrovan, initiatoarea proiectului BookLand.

Vizitatorilor li s-au pregatit nenumarate oferte, promotii si tombole, dar si evenimente culturale, foarte apreciate in randul clujenilor. Miercuri, 27 iunie, de la ora 19.00, clujenii vor avea ocazia sa ii cunoasca pe scriitorii concetateni: Horia Badescu, Ioan Pavel Azap, Vasile Igna, Gabriela Leoveanu, Dumitru Cerna si Rodica Marian, care vor fi prezenti in cadrul BookLand intr-o sesiune de lectura publica. In plus, vor expune in cadrul Caravanei sculptorul Adela Cutcan si pictorul Simion Muntean, pe parcursul intregii saptamani.

Caravana BookLand va poposi in Iulius Mall Cluj pana pe 1 iulie.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare