Castigatorii concursului: Cel mai nou roman semnat de Stephen King

de / October 16th, 2015 / 246 vizualizari

Concursul nostru s-a incheiat!

Va multumim pentru participare si pentru raspunsurile voastre. Cu aceasta ocazie, nu numai ca am descoperit o multime de fani ai lui Stephen King, dar s-a marit si lista noastra de lecturi. Si, indiferent ca sunteti sau nu printre castigatori, stim ca veti citi noua carte a autorului. Promitem sa va tinem la curent cu noutatile legate de rege!

Dar haideti sa vedem catre cine vor pleca cele doua exemplare din cartea Mr. Mercedes! Iata care sunt cei doi castigatori alesi de Random.org:

castigatori concurs

Alina Pantazi 
– Viorel Boloca

Va felicitam, dragilor! Sa va bucurati de aceasta minunata carte si va asteptam cu impresii pe pagina cartii, aici.

Si va felicitam pe voi, serial readeri! Ne bucuram ca ne-ati fost alaturi din nou si va asteptam in contiunare cu toate cartile deschise. Pe site, pe blog, pe pagina de facebook. Pregatim si alte surprize!

Pe castigatori ii asteptam cu datele de contact pe adresa [email protected] (sau mesaj pe pagina noastra de Facebook) pentru a va putea trimite premiile.

Multumim prietenilor de la editura Nemira pentru cartile oferite!

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare