Campania “Te așteptăm în librărie!” continuă

de / August 8th, 2016 / 249 vizualizari

În această vară, Editura Herald lansează cea de-a VIII-a ediție a campaniei „Te așteptăm în librărie!“. Sub sloganul “Cărți deschise pentru minți deschise”, între 1 august și 1 noiembrie 2016, sunteți așteptați în cele 150 de librării partenere din București și din țară, pentru a descoperi cele 30 de cărți aflate în promoție.

„Te așteptăm în librărie!” este o campanie cu acoperire națională, care a evoluat ca fenomen cultural ce încurajează lectura, orientează cititorul către alegerea cărților potrivite, atrage atenția asupra rolului de mediere culturală îndeplinit de librării și facilitează schimbul de idei.

Anul acesta, Editura Herald dorește să pună în prim-plan rolul crucial pe care cărțile îl joacă în educația noastră non-formală: prin lectură, îi înțelegem mai bine pe ceilalți și reușim să ne facem înțeleși la rândul nostru, contribuind astfel la crearea unei lumi mai armonioase.

Când deschizi o carte, de fapt îți deschizi mintea. Cărțile sunt chei aflate la dispoziția noastră, pe care le putem folosi oricând și oriunde. Ele ne ajută să descifrăm lumea și oamenii care ne înconjoară, să ne adaptăm la nou, beneficiind atât de înțelepciunea și experiența de viață a gânditorilor din trecut, cât și de ideile revoluționare, de ultimă oră, ale specialiștilor contemporani.

Printre titlurile Herald care se vor regăsi pe rafturile librăriilor cu o reducere de 20% se numără „Un palid punct albastru” de Carl Sagan, „Geografia intimă a femeii” de Natalie Angier, „În căutarea ființei” de G.I. Gurdjieff, „Tratat despre toleranță” de Voltaire, „Practica Zen” de Taizan Maezumi, „Povestea vieții mele” de Benjamin Franklin, „Psihic și materie” de Marie-Louise von Franz, „Filozofia și practica buddhismului Tibetan” de Dalai Lama.

Mai multe detalii despre librăriile participante la campanie, titlurile selecționate și evenimentele organizate găsiți pe site-ul www.teasteptaminlibrarie.ro.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare