Autoarea seriei Harry Potter a renuntat la editorul care a facut-o celebra

de / July 5th, 2011 / 298 vizualizari

J.K Rowling a renuntat la editorul care a facut-o celebra publicandu-i prima carte a seriei, “Harry Potter si Piatra Filosofala”, in 2008, informeaza site-ul dailymail.co.uk. O declaratie data de StonehillSalt PR din partea lui J.K Rowling a confirmat faptul ca scriitoare a renuntat la asocierea cu Christopher Little Literary Agency.

Unul dintre purtatorii de cuvant ai autoarei a afirmat ca nu va face niciun comentariu asupra potentialelor actiuni juridice din partea lui Christopher Little.

Recent, autoarea seriei de romane Harry Potter, a lansat un nou site numit Pottermore. La o conferinta de presa tinuta la un muzeu din Londra, J.K Rowling a declarat ca site-ul este un loc care va permite fanilor sa interactioneze si sa aiba acces la unele materiale nepublicate.

De asemenea, site-ul va combina elemente de social networking cu elemente ale jocurilor video, permintand vizitatorilor sa devina chiar ei studenti in cadrul scolii Hogwarts. Mai mult, Pottermore.com va cuprinde si o sectiune de unde vor putea fi cumparate cartile in format digital. Site-ul va fi deschis, in mod oficial, publicului larg in octombrie anul acesta.

J.K Rowling este una dintre cele mai bogate femei din lume, avand o avere estimata de 530 de milioane de lire sterline.

Sursa

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare