Amos Oz vine in Romania

de / February 9th, 2012 / 141 vizualizari

Cunoscutul scriitor israelian Amos Oz va fi in Bucuresti in zilele de 27 si 28 februarie si va lua parte la o serie de evenimente culturale, printre care si lansarea seriei de autor, de catre editura Humanitas.

Vizita va incepe cu o conferinta de presa ce va avea loc luni, 27 februarie, ora 12:00, la Hotel Intercontinental si va continua dupa ora 18:30, la Ateneul Roman, unde Amos Oz va purta un dialog cu Gabriel Liiceanu. Biletele pentru aceasta conferinta vor fi puse in vanzare pe 21 februarie.

Ziua urmatoare, pe 28 februarie, de la ora 11:00, Amos Oz va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucureşti. Festivitatea de decernare se va desfasura in Sala “Constantin Stoicescu” a Palatului Facultatii de Drept din Capitala.

De la ora 17:00, Libraria Humanitas Kretzulescu va gazdui lansarea seriei de autor “Amos Oz”, cu volumele “Odihna desavarsita”, “Cutia neagra”,Cum sa lecuiesti un fanatic”, “Rime despre viata si moarte”, “Poveste despre dragoste si intuneric” si “Scene de viata campestra”. Pe langa autor, la eveniment vor vorbi Marlena Braester, Ioana Parvulescu si Denisa Comanescu, directorul editorial al Editurii Humanitas.

In aceeasi serie vor mai aparea  romanele “Dealul Sfatului Nelegiuit”, “Pantera din subterana”, “Sotul meu, Michael”, precum si cartea pentru copii, “Soumchi”.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare