A treia “Lectura de joi” cu Andrei Ruse, Razvan Petrescu si Cristian Fulas

de / August 12th, 2015 / 217 vizualizari

JOI, 13 august 2015, de la ora 19:00, in „Gradina de citit” a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti (BMB), vor citi pentru public Razvan Petrescu, Andrei Ruse si Cristian Fulas. Accesul la eveniment este gratuit si se poate face cu incepere de la 18:30.

Lectura de joi 13 august

Agentia AdLittera va invita la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, la un nou eveniment de lectura publica. In cadrul Programului „Cultura pentru toti”, Biblioteca Metropolitana Bucuresti organizeaza evenimente culturale, iar „Lectura de Joi” isi continua misiunea de a aduce scriitorul mai aproape de publicul rezident bucurestean, iubitor de literatura. In prima sesiune desfasurata timp de sase editii, anul trecut, publicul a asistat la o experienta inedita alaturi de scriitori consacrati si debutanti, reamintind ca la primele editii din acest an au fost invitati Forin Iaru, Anca Vieru, Cristina Andrei, M. Dutescu, Bianca Dobrescu si Ciprian Macesaru.

––

Lectura de joi” este un proiect cultural organizat de Agentia culturala AdLittera, care cuprinde 10 intalniri cu publicul rezident bucurestean, intr-un spatiu cald si prietenos, cu scriitori consacrati si debutanti.

Scopul acestei actiuni este, in primul rand, acela de a incuraja dialogul cultural, incercand sa aduca scriitorul mai aproape de public. Dorim ca literatura sa nu mai fie perceputa ca o nisa a elitelor; scriitura este intr-adevar un act artistic care nu este la indemana oricui, dar lectura poate deveni o obisnuinta daca o plasam intr-un mediu confortabil.

Asadar, va invitam pe 06 august, de la 18:30, la „Lectura de Joi” care are loc la sediul Central al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, in „Gradina de citit”, Str. Tache Ionescu 4.

De asemenea, va recomandam pagina de FB a Lecturii de Joi pentru „like”, „share” si „comment”.

Reamintim ca, incepand cu 30 iulie 2015, in fiecare joi, de la ora 19.00, timp de 10 (zece) editii, agentia AdLittera organizeaza „Lectura de Joi”, in sediul central al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, in cadrul Programului „Cultura pentru toti”.

# # # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare