A fost ianuarie, e cadou!

de / February 3rd, 2012 / 112 vizualizari

Nu putem incepe luna februarie fara a anunta cadoul pe care il avem de oferit si, respectiv, serial readerul care il va primi! Pentru activitatea din prima luna a acestui an, CealaltaAncuta va primi cartea Citadela scrisa de Antoine De Saint-Exupery.

Iti multumim Ancuta pentru ca ne esti alaturi si pentru minunatele tale recomandari. Speram ca aceasta carte sa te incante si sa te aduca din nou alaturi de noi, sa ne povestesti despre calatoriile tale prin alte si alte carti, alte vieti… Te asteptam cu un mail pe [email protected] cu datele tale pentru a-ti trimite cartea.

Va asteptam in continuare in club. Activitatea voastra va poate aduce un cadou, o carte surpriza. Comentarii, propuneri, recenzii, alegerea va apartine si va poate aduce o carte.

PS. Puteti incepe din acest moment cursa pentru castigarea cartii-cadou prin participarea la discutii despre cartea lunii!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare