Unde sunt? > Acasa > Autori > Adina Rosetti

Biografie Adina Rosetti


Adina Rosetti Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Adina Rosetti
Sex: Feminin
Data nasterii: 1979
Locul nasterii: Brăila
Website: http://adinarosetti.ro/
Biografie: A absolvit în 2001 o facultate economică la Universitatea Româno-Americană, apoi un curs post-universitar de jurnalism la Universitatea București.

Din 2004 a început să scrie reportaje și articole pe teme sociale și culturale la Dilema Veche și, apoi, la Dilemateca.

În 2014 a publicat cartea pentru copii Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul, cu ilustrații de Cristiana Radu, premiată în cadrul galei Cele mai frumoase cărți din România cu premiul pentru Cea mai frumoasă carte pentru copii și tineret. Cartea a mai primit premiul Cea mai bună carte pentru copii și tineret la gala Bun de Tipar. Cartea a fost prezentată la Târgul Internațional de carte pentru copii de la Bologna 2015 și a fost selectată în catalogul “The White Ravens”, cu cele mai frumoase 200 cărți pentru copii din lume, lansat în cadrul Târgului internațional de carte de la Frankfurt 2015. Piesa a fost dramatizată de teatrul pentru copii Momolino și se joacă în București.

A participat la târguri internaționale de carte și lecturi publice la București, Leipzig, Budapesta, Perugia, Torino, Berlin, Praga, Paris, Bologna, Istanbul.

Carti publicate de Adina Rosetti

Nesupusele Nesupusele

Rating:

Deadline Deadline

Rating:

Cartea curajului Cartea curajului

Rating:

Nesupusele (vol2) Nesupusele (vol2)

Rating:Poll

Votati cartea lunii!