Unde sunt? > Acasa > Autori > Anca Zaharia

Biografie Anca Zaharia


Anca Zaharia Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Anca Zaharia
Sex: Feminin
Website: http://ancazaharia.ro/
Biografie: „M-am născut acum niște ani într-o zonă pe care regret că o știu. Toate explicațiile pentru varianta prezentă se găsesc acolo, în Moldova copilăriei mele, deci nu dați vina exclusiv pe mine. Nu-mi place că mă cheamă și Elena, dar am altele de rezolvat în viață, nu schimbarea unui prenume.

Citesc și scriu de pe la 2-3 ani, acestea erau alternativa la trăit în realitatea tristă de sat din Bacău.
Am făcut multă școală, toată pe la Facultatea de Litere (Universitatea Transilvania, Brașov), și evident că voi fi mereu o vânzătoare cu mare pasiune pentru citit. Am scris pe Hyperliteratura.ro timp de aproape 2 ani, scriu pe Serial Readers tot de vreo 2, am lucrat ca librar aproape 3 ani, încep zilnic câteva proiecte pe care nu le voi finaliza niciodată, dar toate au cumva legătură cu literele și hârtia. Site-ul ancazaharia.ro este cel mai longeviv proiect personal.

Am câștigat, în adolescență, premii la diverse concursuri de creație literară – fain mod de a-mi petrece timpul. Îmi place să citesc (și asta e ușor), îmi place să scriu (asta e ceva mai greu), dar lucrul în care cred cu tărie acum, la 20 și puțin de ani, e că scrisul e singura activitate constantă din viața mea. Nu-mi plac oamenii, dar îmi plac cititorii!”

Carti publicate de Anca Zaharia

Sertarul cu ură Sertarul cu ură

Rating:

Jurnal de librar Jurnal de librar

Rating:

Suicid Suicid

Rating:

Jurnal de librar Jurnal de librar

Rating:

Fani

 

 Poll

Votati cartea lunii!