Unde sunt? > Acasa > Autori > Tor Norretranders

Biografie Tor Norretranders


Tor Norretranders Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Tor Norretranders
Sex: Masculin
Data nasterii: 20 iunie 1955
Locul nasterii: Copenhagen, Denmark
Biografie: Autor, gânditor şi comentator independent, Tor Nørretranders locuieşte la Copenhaga, Danemarca şi are un public internaţional. Născut în 1955, Tor Nørretranders a publicat 15 cărţi cu diverse subiecte, de la perspectiva ştiinţei asupra lumii şi rolul ştiinţei în societate la chestiuni de mediu şi tărâmul experienţei umane şi al conştientului. Din 2003 este Profesor de Filozofia Ştiinţei la Şcoala de Afaceri din Copenhaga.

Cartea sa The User Illusion publicată în anul 1991 - aflată în pregătire la editura Publica - a ajuns bestseller internaţional, fiind un tratat de 500 de pagini despre rolul conştientului în problemele umane, bazat pe materiale provenite din fizică, matematică, psihologie, neurofiziologie şi istoria ideilor.

Tor Nørretranders a primit premiul pentru non-ficţiune al Uniunii Scriitorilor din Danemarca în 1985 şi premiul pentru publicistică al Clubului Publiciştilor din Danemarca în 1988. Cărţile sale au fost publicate în SUA, Germania, Japonia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Estonia şi Olanda.

Carti publicate de Tor Norretranders

Omul generos Omul generos

Rating:Poll

Votati cartea lunii!